LOGO-LEMOM-WIT
over ons

onze visie

Gespecialiseerd in de beste verzorging voor uw auto, dit gecombineerd met de ervaringen vanuit het topsegment in de horeca creeëren wij een beleving die u nooit meer vergeet.

Wij proberen ook een steentje bij te dragen in de maatschappij door mensen een kans te geven die ze verdienen! Met continue verbetering en ontwikkeling, het toepassen van de nieuwste technieken en het gebruik van de beste producten.

COMMUNITY

Evenementen en verhalen creëren dat is hoe wij de passie willen delen voor auto’s.
Omdat onze klanten, hun auto’s en de verhalen er achter zo inspirerend zijn vinden wij het fantastisch om deze te delen en samen te brengen.

Culture

Iedereen verdient een kans! Wij vinden dat uiteindelijk iedereen zijn eigen verhaal, beperkingen of nodige begeleiding heeft. Bij ons is iedereen uniek maar toch met één doel voor ogen en dat is persoonlijke ontwikkeling. Een jong team dat toch presteert op het hoogste niveau auto verzorging dat is toch geweldig!

CAR CARE

Onze behandelingen zijn samengesteld op basis van de meest moderne technieken met gebruik van de beste producten. De focus ligt echt op het eindresultaat om de beste ervaring voor de klant te kunnen bieden! Samen met het team zijn wij continue bezig met de verbetering van de processen, het ontwikkelen van nieuwe technieken en onderzoeken wij welk product het beste werkt voor ons.

LEMON CAR CARE

HESSEL NIJHOF
0573 21 50 64

info@lemoncarcare.nl
www.lemoncarcare.nl

holterweg 52
7245 sc laren
nederland

contact